Ik ben Annemieke

Ik ben Annemieke, ik ben mama en ondernemer. Met ons gezin wonen we in Eindhoven.
Als Financial Life Planner help ik ondernemers en leidinggevenden om opnieuw focus te vinden in alles wat een vervuld leven maakt. En daar laten we de financiën op aansluiten.

Het is een prachtig en intensief proces. Het vergt inspanning en betrokkenheid waar je ongekend veel inspiratie voor terug krijgt. Want als je weet wat voor jou, je eventuele partner en je gezin een vervuld leven maakt dan wil je het ook echt gaan uitvoeren. Dit betekent dat we dan met z’n drieën aan tafel zitten.

Geld volgt je doelen. Altijd.
Dus als dat het uitgangspunt is dan willen we weten wat jouw eigen doelen -en jullie doelen samen- zijn. Daar heb ik een prachtige techniek voor om invulling te geven aan het meest vervulde leven.

Uit Life Planning volgt bijna altijd financiële coaching. Niet alle wensen en levensdoelen die in je Life Plan komen te staan hebben met geld te maken, maar vaak is dat wel zo. En als het nodig is dan werken we samen aan je financiële veerkracht. Zodat nu en later je doelen ook betaald kunnen worden.

Met humor, inspiratie en een realistische blik op je personal finance maak ik samen met jou de richting van de beweging helder. En zo wordt inzichtelijk waar geld echt jouw doelen gaat volgen en waar dromen gerealiseerd worden.

Life Planning en Financial Life Planning zijn min of meer hetzelfde. Life Planning kijkt naar alles wat voor jou een vervuld leven maakt. Het financiële stuk dat daar uit volgt wordt zorgvuldig vormgegeven in het actie-gedeelte van je plan.

Ik ben geregistreerd Life Planner bij de VLPN. Dit is de Nederlandse Vereniging van Life Planners.
Sinds februari 2018 ben ik Registered Life Planner (RLP). Deze opleiding heb ik gevolgd bij het Amerikaanse Kinder Institute.

Sinds 2012 begeleid en inspireer ik mijn cliënten waardoor er weer veerkracht ontstaat. Daar hoort ook kwaliteit van leven bij en een financieel bewustzijn op een ander niveau dan dat wat je eerst deed.

Annemieke van Leest-Ehlers RLP
Annemieke van Leest-Ehlers RLP