Referenties

“Wij hebben je Life Planning en financiële coaching als een ommekeer in ons leven ervaren. Annemieke heeft ons zo goed begeleid, zowel financieel als psychologisch.
Wij zijn al gepensioneerd, maar zien de rest van ons leven met vertrouwen tegemoet!
Dank je wel Annemieke”
Christ en Maria

Toen ik startte met een Life Planning Traject bij Annemieke, zat ik eigenlijk op een dood punt. Ik had het gevoel dat ik onder een wollen deken lag en er niet onder uit kon en niet wilde. Dacht ik! Maar door die ene simpele vraag; “Wat is voor jou een vervuld leven”, ging alles stromen. Door de ruimte en veilige basis durfde ik mezelf bloot te geven en konden we steeds een laag dieper zakken. Het uitspreken van mijn torch raakte me en voelde als een liefdevol cadeau. Nu gaan we zoeken naar een nieuwe financiële horizon, waarbij ik en mijn man weer op één lijn zitten en weten waar we naar toe werken.
Annemieke is professioneel, zeer kundig als life planner en als coach en heeft een gedegen financiële basis. Daarmee kan ze ons verder helpen bij onze (financiële) levensvragen.”
Carien

“Annemieke helpt op een integere en enthousiaste manier om meer inzicht te krijgen in je financiën. Met handige en eenvoudige tools lukt het om een helder meerjarenplan te creëren, iets waar ik als zelfstandig ondernemer veel aan heb!”
Norbert

“Ik was altijd heel goed in het hoog houden van veel ballen tegelijk. Gaandeweg liet ik meer ballen achterwege totdat iemand me vertelde dat ik die paar ballen die ik nog in de lucht hield ook nog eens fout hoog hield. Dat was het moment om hulp te zoeken.

Die hulp was Annemieke. Zij liet me feilloos inzien waar mijn sterke en zwakke punten zitten en bovenal wat mijn valkuilen zijn. Daar komt nog bij dat ik door het overlijden van mijn moeder een andere financiële situatie tegemoet kan zien die mogelijk perspectieven biedt om een droom waar te maken. Ook daarbij bood Annemieke als financial life planner uitkomst.

Al na een paar sessies ging het stukken beter met me, terwijl ik dat niet in de schoot geworpen kreeg. Ik heb dit zelf kunnen bewerkstelligen, doordat Annemieke me inzicht gaf.

Ook op het financiële vlak weet ik wat me te doen staat omdat Annemieke me daarvoor heel handige handvatten heeft gegeven. Top! Ik kan Annemieke van harte aanbevelen. Zij weet je op een subtiele en vriendelijke manier op je gemak te stellen. Door de sessies met Annemieke zie ik de toekomst weer positief in.”
Lidy

“Annemieke is een gedreven vakkundige budgetcoach. Ze werkt vanuit een professionele en hartelijke basis met een passie voor haar vak. Annemieke werkt vanuit een zelf ontwikkelde visie op budgetcoaching en weet deze op een praktische pragmatische manier te vertalen naar een plan van aanpak passend bij de persoonlijke situatie van haar cliënten. Ze heeft de vaardigheid om uitstekend aan te sluiten bij de belevingswereld van haar cliënten om ze vervolgens bewust te maken van persoonlijke keuzes op het gebied van financial life planning. Annemieke ondersteunt op een integere enthousiaste manier bij het opstellen van een doelgericht planning voor de toekomst. Ik raad haar iedereen van harte aan met een vraag op het gebied van financiële coaching”
Mariette

Financial Life Planning